BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Megosztás gombok, lájkolás, estébé

2011. január 20. 21:01 - BonFire

Igazából nem nagy újdonságról van szó, de a blog.hu is le volt maradva egy cseppet a dologgal, és eddig én sem éreztem ezeknek a gomboknak a hiányát; bizony, ma már nem nagyon tudunk élni nélkülük, függetlenül attól, hogy valakinek bejön-e vagy sem. Ez a trend, amihez egy szerzőnek (csekélységem) illik igazodni, ha nem akar elsikkadni Nagymami kakaós perec-tippjei mellett. Ezért aztán rákerestem a Google-ban, és lőn. Találtam egy tavaly júliusi cikket, hogy immár a blog.hu bejegyzéseit is lájkolhatjuk, megoszthatjuk a Facebookon, iwiwen, Tumblren, twitteren, Google Zümmben és Readerben.

Szóval mostantól itt is fellelhetőek ezek a gombok, és tessék szorgalmasan nyomkodni őket, ha valakinek tényleg tetszenek az irományaim. Lehet őket lájkolva terjeszteni. Előre is megköszönöm szépen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr132601118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása