BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Gyűlnek a shortok a YouTube-csatornámon

2024. augusztus 11. 18:24 - BonFire

Aki a korábban ismertetett, előre bejelentett késedelmek ellenére kitartott a csatornám mellett, az láthatja, hogy folyamatosan dolgozom rajta. A YouTube shortokból már 7 db áll rendelkezésre. Az Illustrator mindenkinek című oktatóvideó-sorozat is egyre gyarapodik, bár ezekre kevesebb időm van. Viszont néhány régebbi videót elérhetővé tettem, tehát nem teljesen hibernált a csatorna. Ráadásul nem csak itt jelennek meg a shortok.

blog_shorts_article_cover.jpg

Nagy nehezen sikerül felélesztenem az Instagram fiókomat is. Hogy mennyire volt ez macerás, illetve mennyivel van több dolgom, hogy egy Insta-short videót készítsek a youtube-os mellé, azt most nem részletezném. Ha kedved van, kövess be Instán is!

A YouTube short-jaimat pedig itt éred el!

Azon gondolkodom sokat, ha elkészül 10 epizód az Illustrator mindenkinek sorozatból, akkor kiengedem őket nyilvánosba. Csak még egyik nap úgy gondolom, hogy kevés, másnap úgy gondolom, hogy akkor el fogja mindenki várni napi szinten az új videót, amire nincs időm munka mellett. Így inkább kivárok, bár a gondolat nagyon csábító, hogy szabadjára engedjem a tartalmat. Shortot gyárani kevésbé macerás (bár azt sem könnyű), egyelőre tanulom az algoritmust, amely közelebb visz a sikerhez.

Folyamatosan tanulok, tegyétek ti is ezt! A mostani stratégiám ebből áll.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr5618464571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása