BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Folyamatosan frissülő tartalom az Instagramomon

2018. december 30. 19:10 - BonFire


instascreenshot.PNGBár eget rengető megbízás nem születik folyamatosan, és az élet lassan csordogál, főleg így év vége felé, az Instagram profilomat igyekszem rendszeren frissen tartani. Mostanában csupa olyan dolgot pakoltam fel rá, amelyeket évekkel ezelőtt csináltam, koncertplakátok, zenekari logók, tanulmányok (mert én is tanulom ám a szakmát egyfolytában!), viszont eléggé jól sikerültek lettek ahhoz, hogy csak úgy hányódjanak a vincseszteremen. Vannak persze olyan dolgok is, amelyeket mai szemmel nézve gagyinak találok, és vannak olyan dolgok, amelyek ötlete régi, de új köntösbe öltöztettem, mert annyira jó maga a technika. A képen a vesédbe néző tekintettel afféle bankjegy rézkarc formájában megvalósított arckép is ilyen. Ez tulajdonképpen egy régóta a weben hányódó Photoshop tutorial általam módosított formája. Különlegességét az adja, hogy ez teljesen vektoros, tehát veszteségmentesen nagyítható. Mégis azért fotótechnikai effekt vagy mi a szösz.

Mindenesetre érdemes bekövetni Instagramon, mert az gyakrabban frissül mint a blog, és nem is kell egy-egy kép mellé kisregényeket írni. Úgyse szeretnek sokat olvasni az emberek manapság. :)

Elvileg az közösségi média elemeim a böngészőben elérhetők a fejlécre kattintva, és mobilon is megjelennek a bal alsó sarokban található hamburger menüre bökve, viszont inaktívak (ez a blog.hu bugja lehet), tehát inkább kirakom a linket ide kattinthatóra, biztos ami biztos.

Instagram – bonfiregraphics
Facebook – BonFire blogja

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr714523934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása