BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Egyedi pólók, pólóminták BonFire-től

2015. április 05. 19:38 - BonFire

galeria-borito.png

Régóta hatalmába kerített már az az oldal, amelyen egynapos határidővel, egyedi grafikával ellátott pólókat, bögréket és egyéb ajándéktárgyakat rendelhetünk magyarországi viszonylatban igen kedvező áron. Az oldal a Letmicro.com címen található. Ha regisztrálunk, lehetőségünk van saját galériát létrehozni a feltöltött és megszerkesztett anyagokból, azokat mások számára ingyenesen vagy rút anyagi haszonszerzés reményében rendelkezésre bocsátani.

Mivel nekem összegyűlt már vagy tízféle pólóterv, idejét láttam, hogy megosszam, és mivel jó minőségű, igényes, nagy felbontású, „nyomtatásérett” grafikában nem dúskálhatunk, ezért magam készítem el referenciaképek alapján az új grafikát, esetleg több képből fotómontázst, majd mindezeket Illustratorban, vektoros formátumban, hogy bármekkora méretben minőségromlás nélkül, tűélesen és színhűen jelenhessenek meg.

A galériám URL-je: http://bonfiredesign.letmicro.com

A galéria nyilvános, mindössze annyi a dolgod, hogy a neked tetsző pólót kiválasztod, megadod a kedvenc színedet (ajánlom figyelmetekbe, hogy nem csak feketén mutatnak jól a grafikák. Érdemes az élénk színek között is válogatni.), valamint a méretedet (mérettáblázat a termék alatt, és ajánlatos centivel mérni egy rád illő póló alapján), leadni a rendelést, és másnapra elkészítik és kézbesítik a pólót.

PayPalos, bankkártyás fizetési lehetőség is van, PickPack pontokra is szállítanak, a termék pedig jó minőségű (nagyrészt Fruit of the Loom), a nyomat tartós, színhű, tűéles. Maguk a textilszálak vannak festve színes pólónyomtatóval.

Kérésre egyedi pólómintákat is készítek, megfelelő tipográfiával, képpel, illusztrációval. Ezekkel kapcsolatban a bonfire.mailbox kukac gmail pont com címre írjatok privát üzenetet. Nézzetek szét a galériámban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr247341984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása