BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Uborkaszezon?

2010. július 02. 21:26 - BonFire

Bizonyára észrevettétek, hogy mostanában – ahogy mondani szokták: uborkaszezonban – nem született bejegyzés. Magyarázhatnám ennek sok dologgal az okát, de az igazság az, hogy erőt vett rajtam a mindent lebíró lustaság, ezért nem szorgoskodom. Ezt is csak azért írom, hogy jelezzem: még élek, csak éppen más dolgokkal foglalkozom.

Annyit azért titkosan elárulok, hogy nem véletlen a cím után a kérdőjel, és az illusztrációnak szánt kép sem véletlen. Ugyanis uborkaszezon van, de uborka még egy szál sincs, hála a kimondhatatlan nevű izlandi vulkánnak, ami ilyen szép nyarat hozott nekünk. Szóval uborka még egy szál se, csak virág. Pedig már nagyon fenem a fogam a szokásos idei fél-, egy mázsa kovászos uborka adagom begyömöszölésére, azonban legnagyobb fájdalmamra nem tehetem.

Úgyhogy blogolás helyett Izland felé fordulva köpök egy nagyot, és napközben drukkolva figyelem, ahogy nő az uborka... Remélem nő!

Szólj hozzá!
Címkék: töprengő

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr42126038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása