BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Photoshopot karácsonyra - csak kreatívan

2008. december 24. 18:34 - BonFire

Találtam egy brutál képet a hálón. Nagyon súlyos. Megérkezett a Photoshop analóg változata. (Tipp: jobb-klikk->kép megjelenítése: Egy kicsit nagyobb a kép, csak a blogon kénytelen vagyok 600 px szélesre kicsinyíteni.)

 

A kép készülésének folyamata megtekinthető itt.  A képhez mellékelt mondatok szerit csupán kreativitásra van szükségünk. Ezúton hadd ragadjam meg az alkalmat, és kívánjak minden látogatómnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet! Találkozunk 2009-ben.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr97840254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pufancska 2008.12.28. 22:01:53

Már megint azok a fránya pluginok. Letöltöttem egy plugint:
netmaffia.hu/index.php?showtopic=15452&hl=plugin
na mindegy amúgy, hogy honnan, de ezt sem tudom használni mint a többit, amit látok a képen megtudom csinálni, csak kíváncsi lennék, hogy pluginnal gyorsabb-e, vagy szebb lesz e a hatás. Segíts kérlek, hova tegyem, hogy működjön. Egyenlőre C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins-be pakoltam, de semmi.

BonFire 2008.12.29. 01:36:59

@pufancska: Fránya pluginok, bizony! Meg fránya link, amit küldtél! Nekem azon az oldalon még a fórum olvasásához sincs jogosultságom, úgyhogy nem tudom, hogy milyen plugint töltöttél le, és mihez. Konkrétan tudnom kéne, hogy az egy filter, ami ezt vagy amazt csinálja, vagy egy konverter, vagy mi.

A plugint elvileg jó helyre tetted. A photoshop plug-in mappájába kell ezeket tenni. Csak az a baj, hogy ez egy warez oldal, így ellenőrizhetetlen, hogy mi kerül fel rá, és nincs arra sem garancia, hogy amit letöltesz az működni is fog.

Egyébként már a tutorial.hu-n is leírtam, de még egyszer leírom. A Photoshop CS3 a világ legjobb képszerkesztője; 20 év fejlesztése és több száz ember munkája gyümölcse. A legjobb, és legtutibb filterek, konverterek amik csak léteznek a világon, mind a PS-be vannak integrálva. Persze lehet még összeszedni innen-onnan ingyenes plug-inokat, de nem érdemes. Egy kis élesítő, életlenítő, zajcsökkentő stb. Ezeknek a pluginoknak egyike sem veheti fel a verseny azokkal, amit a PS "csípőből" tud. És gyorsabban, és jobban. Tudom, mert kipróbáltam párat. Igazság szerint a Photoshop 6-7-est még fel lehetett dobni egy-két pluginnal, de ezeket a CS3 már sokkal jobban tudja.

Egy jótanács a végére. Ne ilyen oldalakon keresgélj, ha mégis kíváncsi vagy néhányra, mert van egy rahedli ingyenes, ami csak arra vár, hogy letöltsék. Például nézd meg ezt: www.google.hu/search?q=free+photoshop+plugins&sourceid=navclient-ff&ie=UTF-8&rlz=1B3GGGL_huHU279HU279 ! Hál' istennek van miből válogatni.
süti beállítások módosítása