BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Trauma merchandise – póló

2013. március 11. 13:57 - BonFire

Reklámcéllal csináltattam egy Trauma zenekari pólót magamnak, egyelőre csak egy darabot. Keresgéltem egy ideig a neten, míg a megfelelő üzletet kiválasztottam. Korlátozott ideig, még akciós áron tudok rendelni belőle. Nem nyerészkedünk rajta. Az előállítási ár, plusz postaköltség áron adjuk, annak, aki szívesen birtokolna egy ilyen pólót. A póló (akciós) ára 1990 Ft + pkg: 480 Ft. Összesen: 2470 Ft. A pólót a Pólóra.hu oldalról rendeltem. A pólót az info.traumazenekar kukac gmail pont com e-mail címen lehet megrendelni.

Képek a minőségről

polo_cimke.jpg

100% gyapjú Haitiről

polo_minta-reszlet.jpg

A minta textúrája közelről

polo_minta-egesz.jpg

A teljes minta

polo_egesz2.jpg

A teljes póló

polo_emberen.jpg

Felöltve

5 komment
Címkék: zene személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr865127704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fadel 2013.06.07. 13:47:15

Kedves Bonfire!

A Photoshopban Neked köszönhetően már eléggé kiismerem magam, de csináltam szívességből egy fájlt valakinek, aki először pdf-ben kérte a fájlt, most viszont azt mondja, hogy "open format"-ban kellene létrehozni (ez jelenti azt, hogy valami vektoros?), magyarázatként csak ennyit kaptam, hogy Indesign, Illustrator vagy Xpress fájlt csináljak. Nekem ezek közül csak Illustratorom van de mindig Photoshopot használok, ezt a fájlt is Photoshopban csináltam meg, de most így kéri. (Egyébként egy digitális fényképet alakítottam át Photoshopban.) Hogyan csináljam?? Előre is NAGYON köszönöm, ez az oldal annyi mindenben segít!!! A válaszodat hol találom majd meg? Vagy tudod küldeni az e-mailcímemre is? KÖSZÖNÖM!!!

fadel 2013.06.07. 13:51:12

Ja megvan köszi látom most hol vannak a kommentek :D

BonFire 2013.06.07. 16:33:14

@fadel: Az „open format” az „open format”. Tőle kéne megkérdezni, hogy mit ért alatta! A PDF ugyanis nem nyílt, de épp eléggé szabvány ahhoz, hogy bármiféle munkához megfelelő legyen. De valószínűleg ő tovább akarja szerkeszteni a fájlt, és nincs kereskedelmi program licence, így csak nyílt programokkal tudja szerkeszteni. Viszont sem az Illustrator, sem az ID, sem a Qark nem ingyenes, nem tudom, mit ért ő open format alatt. Az AI fájlt legtöbb vektoros program meg tudja nyitni szerkesztésre. Talán már az InkScape is. De mentsed neki SVG-be, ha azzal nem tud mit kezdeni, akkor mondja meg, mi baja a PDF-fel vagy az AI-val.

Meg azt is jó lenne tudni, miféle megbízásról van szó. Mert plakátot, flyert, logót, névjegyet, pólómintát általában vektoros formában készítünk el, nem mintha PSD-ben nem lenne jó, csak így praktikusabb. Ilyen munkához tehát inkább Illustrator, és mentéskor az AI, PDF vagy SVG bármelyike megfelelő kell, hogy legyen.

kergabor 2013.06.12. 23:03:52

Helló Bonfire!
Szeretném megérdeklődni, tudnál-e segíteni abban, hogy egy tárgyról, mint például egy cipő, forgatható képet csináljak. Annyit kinyomoztam, hogy adobe flash kellene hozzá, ezt le is töltöttem, próbaverzióban, de itt elakadtam, nem tudom kezelni. Nagyon bonyolult?
Köszi és üdv,
Gábor

BonFire 2013.06.12. 23:32:58

@kergabor: Igen, valószínű, hogy flash-sel oldják meg az ilyen dolgokat, de ehhez nem értek. Anno beleütöttem az orrom a flash-be, de nem volt hozzá türelmem. _Nekem_ bonyolult. Ma már sokkal bonyolultabb dolgokat is meg tudok csinálni, de annak idején nem nyűgözött le túlságosan, így abba is hagytam.

Annyi biztos, hogy egyrészt vektoros objektumokkal dolgozik, nem árt tehát némi Illustrator,vagy CorelDraw előképzettség. Ezek mellett pixeles állományokat is képes kezelni, tehát fotó előkészítés Photoshoppal vagy más képfeldolgozó programmal ajánlott ismeret. Ezeken kívül – mivel az animáció mellett az interaktivitáson van a hangsúly – némi programozásra is szükség van, a flash leírónyelvét kell megismerni, az action scripteket és egyebeket.

Tehát összességében nem bonyolult a program, amennyiben van az embernek egy kis képszerkesztői és programozói előképzettsége. Viszont összetett.
süti beállítások módosítása