BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Zenei programajánló - A Trauma és Eskariot csatornája

2014. január 12. 19:36 - BonFire

Engedtessék meg a sorja között egy személyes bejegyzés is. Ismét zenéről van szó, és szeretnék a figyelmekbe ajánlani két YouTube csatornát, mindkettő a kedvencem. Az egyik a Trauma zenekar csatornája, amelynek oszlopos tagjaként pengetem a száraz fát mint basszusgitáros. A kamerámnak és az események szerencsés állásának hála egyre több videó kerülhet fel a csatornára a zenekar életében. Egy utóbbi rendszervisszaállítás alkalmával megtaláltam egy kompakt fényképezővel forgatott klipet is, és felraktam azt is a YouTube-ra, mert gondoltam, a képi fogyatékosságok ellenére a dal maga van olyan jó, hogy megérje kirakni. Azóta a szám elég népszerű is lett, már ami a Facebookos megosztásokon lemérhető. És természetesen mostanában egy koncertfelvétellel is bővült a repertoár, amit profi televíziós stáb készített. A banda csatornája Traumazene felhasználói néven elérhető. Aki szereti a tökös grunge zenét, érdemes feliratkoznia rá.






Traumazene a YouTube-on


A másik ígéretes csatorna, Eskariot, volt zenész (na jó, dobos) kollégám csatornája, aki vérprofi dobos, és fület gyönyörködtető covereket (dob feldolgozásokat) pakol fel, kiváló minőségben GoPrós képekkel, akár First Person módban is. Igazi zenei csemege még a nem dobosok számára is. Metálzene fanoknak pedig kötelező. Eskariot néven fut a YouTube-on, az elérhetősége itt található.





eskariot a YouTube-on

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr985754810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása