BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Logitech ClearChat OEM (ingyen) headset teszt

2013. április 11. 15:28 - BonFire

Ahogy ígértem, sort kerítettem a múltkor említett headset hangtesztjére. Két nagy meglepetés is ért. Az egyik, hogy a terméket nem kellett kifizetni, gyakorlatilag ingyen kaptam. A bolt nagyon benézett valamit, mert a csomagra az volt írva, hogy Utánvét: 0 Ft, és a futár sem fogadott el pénzt, így vettem magamnak a bátorságot, hogy a „pénztártól való távozás után…” szöveget erre a helyzetre is vonatkoztassam.

A másik meglepetés az volt, hogy egész egyszerűen ha egy előfokon át kötöm a külső hangkártyára, akkor nem hajlandó működni, csak és kizárólag az alaplapival üzemel. Ennyit tud, hát ennyit tud, különben is ingyen volt, működik, és ez a lényeg. A hangjával nagyon elégedett vagyok. Mostantól ezt fogom használni tutorialokban. Az alábbi videón hallgatható végig az egész sztori, és a hangminőség is.

Frissítés 2013-04-12: Végül csak kifizettem a headsetet; kaptam egy levelet a cégtől, akitől rendeltem, hogy technikai hiba miatt nem tudta a futár beszedni a pénzt, és ma reggel feljött érte. Kifizettem, mert így nyugodtabban alszom én is, meg amúgy is: ingyen ebéd nincs. De legalább majd legközelebb odafigyelnek a számlázási információkra!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr345216850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harder. · http://www.mactippek.com 2013.05.03. 17:02:34

Szerintem nagyon szép, tiszta hangja van, jó vásárt csináltál vele! :)
süti beállítások módosítása