BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Megújult a YouTube csatornám

2013. március 10. 13:43 - BonFire

newYTchannel.jpg

A YouTube ismét változtatott néhány funkción, talán jobban felkeltheti magára az ember a figyelmet ezekkel. Készítettem egy ajánlott szabványos csatornaképet, amely úgy van megszerkesztve, hogy a full HD tévétől kezdve a PC-n át az okostelefonig minden képernyőméreten jól mutasson.

E mellett készítettem egy rövid csatorna előzetest, afféle ajánlót, amit azok kapnak az arcba, akik nincsenek feliratkozva a csatornára. Szerintem ez egy hasznos dolog; ha az ember jól összerak egy fél-egy perces előzetest, akkor abból megtudhatja bárki, miről szól, mivel foglalkozik a csatorna, nem úgy kell kitalálni a Minecraft videókból. :evil: Lehet, hogy ez, és a csatornakép alapján még több feliratkozóm lesz (úgy legyen!).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr235126067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása