BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Hospital és Hepatitis(?)

2012. február 27. 19:07 - BonFire

HEPAHOSP.pngÚjfent egy személyes bejegyzés következik. Sajnos. A pár nappal előtti laborjaim igen vészjósló eredményt mutatnak, ezért a gasztroenterorógus javaslatára kénytelen leszek bevonulni bizonytalan hosszúságú időre a kórházba, mégpedig a fertőző osztályra, ott foglalkoznak ugyanis a májbetegségekkel, annak ellenére, hogy az én májbajom nagy valószínűség szerint nem fertőzésből eredetezhető.

Van még egy cirka hetem, ugyanis március 5-ére kell bemennem reggel 10 órára. Tehát addig még van egy kis időm, hogy ráncba szedjem a dolgaimat, egy-két blogot és weboldalt kompletten lementsek, hogy ott internet és wifi híján kapcsolat nélküli módban is hozzájussak a megfelelő szellemi táplálékomhoz a laptopon.

Nem is sejtem, miféle kezelésben kívánnak részesíteni, de már nem vagyok annyira türelmes beteg, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Már csak azért sem, mert a vénáimat már sikerült olyan szinten tönkretenni a rengeteg infúzióval, hogy ma már ember legyen a talpán, aki meg tud rendesen szúrni. Ma meg már kissé zokon veszem, ha egymás után háromszor szúrnak, ráadásul mindenféle elképesztő helyekre, kézfejbe, csuklótőbe, ujjak tövébe...

Van még egy hetem, addig folytatjuk a Trauma zenekar legújabb albumának a felvételét, hogy addig is haladjunk, aztán majd amikor megjöttem, újfent megtalálható leszek az ITcafé Photoshop és egyéb topicjaiban is, amelyeket gyakran látogatok. Mivel onnan nem fogok tudni internethez jutni (az egész kórház területén nemhogy wifi, de még egy nyamvadt kártyás nyilvános terminál sincs 2012-ben!), így az esetlegesen közben felmerülő kérdéseket hazatérésem után fogom megválaszolni. Addig is türelmet kérek minden kedves olvasómtól.

És persze minden lehetséges: még az is előfordulhat, hogy kitalálják, meg kell műteni a hasnyálmirigyemet, és akkor bizony el fog tartani egy jó darabig a lábadozás. Ezért szurkoljatok nekem, hogy minden simán menjen!

7 komment
Címkék: személyes

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr754217404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elinnori 2012.02.27. 21:10:25

Várlak vissza. És gyógyulj meg!!!!

Aztapaszta 2012.02.27. 21:59:43

A legjobbakat...
Hangoskönyveket mentsél le, ha fáradt vagy, akkor is letudod kötni magad.

BonFire 2012.02.27. 22:45:14

@Aztapaszta: Ez a hangoskönyv jó ötlet, eddig eszembe se jutott. Pedig MP4 lejátszóm is van, hallgatni azon is lehet, ha éppen ágyban fetrengek. A vincseszteren meg több is elfér. Na, majd kitalálom, hogy mire lennék kíváncsi!

V82 2012.02.28. 13:56:52

Jobbulást és kitartást Neked!
(Lelkes olvasók egyike) :)

BonFire 2012.02.28. 15:22:27

@V82: Fene ebbe a helyzetbe, ötezer családtag, meg barát, meg rokon, és érdekes módon nincs egy kurva ember köztük, aki bevinne kocsin. Látszik mennyit érnek! Betegszállítót a szakorvosnak kellett volna hívnia, viszont ő pénteken még nem tudta, hogy milyen időpontot fogok kapni, gasztro rendelés meg csak egyszer van egy hónapban. Úgyhogy hiába megvan az időpont, nincs aki bevigyen.

Bezzeg sipítozni meg sápítozni mind tud, hogy "jaj istenem, mi lesz ezzel a szegény fiúval…" De hogy rám áldozzanak 2 órát az életükből, azt már nem!…

Zserbózombi 2012.03.01. 18:04:13

Reméljük, hogy az egyetlen fennakadás a gyógyításban, csak a beszállításod lesz. Nagy kalappal, menjen minden a legnagyobb rendben!

BonFire 2012.03.01. 18:18:42

@Zserbózombi: Végül a háziorvos megírta a betegszállító papírt, lévén hogy nincs szakrendelés. Úgyhogy hétfőre itt lesznek. Gondolom reggel 7-kor… :P
süti beállítások módosítása