BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

A YouTube csatornám fejlődése töretlen

2013. október 20. 00:15 - BonFire

yt.thumb (1).pngMivel már túl vagyok az ezredik feliratkozón is, továbbá a YouTube új szabályokat vezetett be: például immár nem kell prémium tagsággal szerződni, hogy egyéni bélyegképeket töltsünk fel a videóhoz mint előnézeti kép, úgy gondoltam, a kiszabott feltételeket teljesítem, mindössze annyira volt szükség, hogy egy egyszerű fiókbiztonsági procedúrán igazolni kellet, nem vagyok robot, és egy SMS-ben kapott kódot begépelni. Ezzel immár teljes értékűvé vált a csatorna, ami azt jelenti – mivel nem vagyok szerzői jogi sértések miatt szankcionálva –, hogy megszűnt a 15 perces időlimit, tehát tetszőleges hosszúságú videót feltölthetek (ami majd jól fog jönni egy-egy hosszabb lélegzetvételű, főleg Illustrator tutorial esetén), továbbá most már lehetőségem van egyéni indexképet feltölteni a videókhoz, ami sokkal nézőcsalogatóbb, ha tudjuk, mitől döglik a légy. Én pedig tudom nagyjából.

Amint az előző bejegyzésem videó előnézetén is látszik, egy megkomponált indexkép van már rajta az Audacity logójával és a tartalom általam legfontosabbnak tartott részletével. Tehát most már jöhetnek a hosszú videók, és az egyéni indexképek még több vevőcsalogatónak. Remélem, ettől még több feliratkozóm lesz, és szeretnék elérni egy nagyobb letöltési számot (ehhez persze folyamatosan gyártanom kell a tartalmat), és – bevallom – jó lenne a partnerprogram keretén belül némi zsebpénzt is keresni vele, de ez még a mai letöltésszámok tükrében nem lehetséges. Tehát több videót kell gyártanom, és több feliratkozót gyűjtenem. Aztán a többit eldönti a jövő. Nagyon csalogat a Google, hogy legyek partner, de tisztában vagyok vele, hány letöltésnek kell ahhoz lenni havonta, hogy a húszezer forintot meghaladja a reklámokból származó bevétel, az alatt az összeg alatt ugyanis nem fizetik ki, a reklám viszont ott éktelenkedik a videón. Akkor már jobb szeretném, ha csak akkor lenne reklám, ha már keresek is vele. Tehát erre még kicsit gyúrni kell, de remélem, pár év alatt ezt is sikerül majd elérnem. Nem volna rossz.

Addig is várjátok a hosszú BonFire Photoshop, Illustrator, Audacity és egyéb tutorial videókat a YouTube csatornámon!

2 komment
Címkék: YouTube

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr195588968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kistibor 2014.01.07. 17:27:07

Szia !

Nagyon jók a tutoriálok. (illustrator, Audacity, Sonar)
Végre, valakinek van erre ideje és érthetően - hétköznapi nyelven - elmond mindent. Köszi és még sok ilyet.

BonFire 2014.01.07. 17:40:02

@kistibor: Köszönöm! Igyekszik az ember, ugye… Szakítunk rá időt.
süti beállítások módosítása