BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Photoshop - Minimal Apex stílusú ikon

2013. szeptember 03. 18:25 - BonFire

Ha letöltünk valami nekünk tetsző ikoncsomagot, és hiányzik belőle egy-két speciális app ikonja, akkor azt magunknak kell elkészíteni. Tutorial híján csak a szemünkre és a tapasztalatainkra támaszkodhatunk Photoshopban. Szerencsére van néhány hasznos eszköz, amely segítheti a munkát, és akad néhány trükkös technika is a nehézségek áthidalására.

Csak figyeljetek!

Photoshop tutorial - Minimal Apex stílusú ikon készítése 1. rész - Lekerekített sarkú négyzet

 

Photoshop tutorial - Minimal Apex stílusú ikon készítése 2. rész - Térbeli hatások

 

2 komment
Címkék: photoshop

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr1005493759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

YoZaHoo 2014.06.21. 10:48:36

Üdv.
Szeretném megkérdezni, hogy ez melyik photoshop széria, hisz a napokban belevetettem magam én is a photoshop tudományaiba, illetve próbálkozom elsajátítani azokat, ámbár az én photoshopom nem egyezik a tieddel sajnos, így nem mindent találok meg. Épp az imént találtam rád, illetve hasznos oktatóvideóidra, reménykedem benne, hogy kapok választ, és tovább tudom tanulni tőled a mesterséget. :)

BonFire 2014.06.21. 12:27:03

@YoZaHoo: Szia! Jeleneg (és a tutorialban is) a CS6-ot használom. v13. Ma már a CC van, ami előfizetéses modell, de nekem egyelőre megfelel még ez. A saját programverziódról az információt a Súgóban az About névjegy alatt találsz.
süti beállítások módosítása