BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Hogyan supportáljunk a YouTube-on?

2013. május 20. 21:31 - BonFire

Aki a YouTube-on vagy Facebookon kérdezősködik, az tudja, hogy mihez tartsa magát! Nem fogom minden egyes alkalommal minden Vérpistikének külön elmagyarázni a játékszabályokat!

3 komment
Címkék: YouTube

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr985309051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GhostHUN 2013.05.24. 20:49:10

Szia!
Érthető, én is ezt tenném. Ne foglalkozz ezekkel az idétlen bunkókkal. Sajnos nagyon sok van belőle, mindenki tapasztalja.

Inkább elismerésre méltó hogy vannak igényes ingyenes Magyar tutorial videók is a neten, pl. a tieid.
(-elképesztő hogy egyesek nemhogy megköszönnék, inkább beszólogatnak.)

Videóid hasznosak, érthetőek, reprezentatívak, lényegre törőek.

Mert a neten rengeteg tutorial van tény, de kevés az aki érti is hogy mit csinál, vannak akik érezhetően még ők maguk sem tudják hogy pontosan hogyan kell kezelni az adott (már-már professzionális szintű) programot (amelyet bizonnyal ők is úgy vásároltak meg), de még az alapfogalmakkal sincsenek tisztába, de osszák az észt.

A te videóid teljesen korrektek. Aki bármibe is beleköt az nem 100-as vagy komoly gondok vannak hogy másokon tölti le a hülyeségét...

Ne foglalkozz velük. Jó az amit csinálsz, csak így tovább! Továbbá köszönöm a videóidat, sokat tanultam belőlük, ha voltak is dolgok amiket tudtam már, mindig tanultam belőlük újdonságokat.

BonFire 2013.05.24. 20:52:08

@GhostHUN: Köszönöm a visszajelzést! Ezek tartanak engem életben, ezért csinálom a videókat.
süti beállítások módosítása