BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Photoshop vs. Illustrator 1. – A színtárak közötti különbségek

2014. október 12. 18:50 - BonFire

Keserves tapasztalatból tudom, hogy amikor az ember már jókora rutint szerzett Photoshopban és először próbál meg Illustratorral dolgozni, rendkívül kétségbeejtő lehet, hogy a jól bevált gondolkodási sémáinkat egy mozdulattal ki kell dobjuk, már csak azért is, mert mivel az Illustrator alapvetően más feladatra lett kitalálva, néhány Photoshopból már ismert eszköz vagy megoldás gyökeresen eltérően működik benne. Mindig észben kell tartanunk, hogy bár az Adobe megpróbál a programjainak közös arculatot tervezni, ettől még azok mind más-másra valók, és másképp is működnek. Ha nem akarunk csupa kérdőjelet munka közben, jó, ha ismerjük a legfőbb különbségeket.

Ebből a videóból a Swatches (Színtárak) eltérő működési elvét lehet megismerni. Bár mindkét program szerves része és látszólag azonos, mégis jelentős a kettő kezelése közti különbség.

Photoshop és Illustrator tutorialok - A színtárak közötti különbségek

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr796784705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kuckobujkalo 2014.10.19. 20:20:49

Ez volt a tutorial a javából. Vastaps. Legközelebb én csinálok videót arról hogy kell paintben vonalat húzni.

Kuckobujkalo 2014.10.19. 20:25:20

na mi van, hol a kommentem amit egy perce leokéztam? Nem írom újból már, sajnálom.
süti beállítások módosítása