BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Audacity oktatóvideó sorozat a Videotanfolyam.hu-tól

2013. július 15. 19:24 - BonFire

Az elmúlt időszakban sok embert leráztam, mivel egy elég nagyszabású projekten dolgoztam, és más munkákat elnapoltam, mondván, ez elsőbbséget élvez, és így is volt. A munka elkészült, és a videósorozat megvásárolható a Videotanfolyam.hu-n.

Miért is különleges ez a videó? Elsősorban azért, mert ilyen nagyszabású projektet eddig nem csináltam, és hobbiból nem is csináltam volna. Több mint háromórányi anyag született, és nem improvizatív módon előadva, hanem tudatosan felépített tanterv és koncepció szerint készült az anyag, az epizódok egymásra épülnek.

Másfelől, azt hiszem, kicsit büszke lehetek magamra, ugyanis tudtommal ez az első magyar nyelvű, hivatalos, kereskedelmi forgalomban kapható oktatóanyag, amely az Audacity-t tanítja. Ilyen szempontból is úttörő vállalkozás volt. Meg abból is, hogy eddig még hangszerkesztés témakörében nem voltunk túlságosan elkényeztetve. Nem sok használható, magyar nyelvű anyaghoz lehet hozzájutni.

Milyen az anyag? Ha röviden akarom összefoglalni: jó! Aki ismeri a videóimat, és a munkásságomat, az tudja, milyen színvonalra számítson. Nem sajnáltam az időt és a fáradságot egy-egy epizód elkészítésére, ha kellett, fél napig csak animáltam, hogy szemléletesebb legyen az anyag, és minden érthető legyen benne. Több mint egyhónapi munkám gyümölcse a sorozat, amely megrendelésre készült, és beleadtam apait-anyait.

Örülök neki, hogy végre olyan témában készíthettem anyagot, ami nagyon régóta a szívem csücske: és ez a hangszerkesztés. A végeredménnyel elégedett lehetek, de természetesen nem ülök a babérjaimon, újabb feladatok, újabb vállalkozások felé nézek, és igyekszem kamatoztatni a tapasztalataimat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr245406063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fefy · http://blog.fefy.info/ 2013.07.21. 00:23:30

Gratulálok ehhez a projekthez, illetve ahhoz, hogy felkértek, hogy készítsd el. Aki megveszi, biztosan nem fog csalódni, ahogyan az eddigi videóidban sem lehetett, mivel mindegyik hozta a megszokott BonFire minőséget.
süti beállítások módosítása