BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Photoshop vs. Illustrator 2. – Az igazítások közötti különbségek

2014. október 25. 08:00 - BonFire

A fórumok – ha nem is ontják magukból a témát –, rendre a felszínre dobnak egy-egy érdekesebb problémát, amit esetlegesen csak hosszabb kérdezz/felelek keretében sikerül megoldani, legyen bármily egyszerű dologról is szó. A minap is fura jelenség ütötte fel a fejét: „Hogy kell az Illustratorban középre igazítani a segédvonalakat? – szólt a kérdés. – Az Align gombra kattintva ugyanis nem történik semmi.” Vissza kérdés: „Nincsenek lelakatolva a segédvonalak?” Viszontválasz: „Nincsenek.” Aztán végül egy képernyőkép meghozta a megoldást. Rossz opció volt kiválasztva.

Mert az Illustrator cseles! Mert olyat is tud (ezt sokszor hangoztatom…), amit a Photoshop nem. Több opció pedig több hibalehetőséget hordoz magában.

A Photoshop versus Illustrator videósorozatban ezúttal az igazítás különbségeit mutatom be a két programban. Jó lesz őket megjegyezni, de ha időnként összekeverjük őket, oda se neki! A legrutinosabb emberrel is előfordul.

Photoshop és Illustrator tutorialok – Az igazítások közötti különbségek

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr936830341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kuckobujkalo 2014.11.06. 18:52:32

Jó vastag a bőr a képeden hogy job oldalt ezt az agressiv figurát kell nézni a ott.Gondolkozol te ember?
És egy ilyen szarházyt tart el a youtuebon.

BonFire 2014.11.06. 19:00:38

@Kuckobujkalo: Elnézést, de miért baj az, ha egy figyelemfelhívó figura jelenik meg az oldalon, amely az RSS feliratkozásra buzdít? Ez most egy lehetőség, amivel a blog.hu szerzői élhetnek. Én nem tartom egyáltalán bántónak, agresszívnek és tolakodónak.

Egyébként nem kell sokáig nézni, ugyanis ezt csak kísérleti jelleggel vezette be a blog.hu, és decembertől már nem lesz látható.

Köszönöm a további keresetlen szavakat is! Nem tudom, mivel szolgáltam rájuk, valószínűleg te tudod.

Kuckobujkalo 2014.11.06. 19:28:21

Egy hónap szenvedés? VIcc,tünök innen arákba, viszlát
süti beállítások módosítása