BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Photoshop - 3D Mockup készítése

2014. március 23. 16:31 - BonFire

Ezekre a mockupokra még megfelelő magyar szinonimát nem találtam; valójában olyan látványtervekről van szó, amely kicsit besegít a marketingbe, virtuálisan ábrázolja a kész terméket. Főként névjegykártyákhoz, brosúrákhoz, szórólapokhoz, könyvborítókhoz szokták elkészíteni, így előre bemutatva, hogyan is fest majd a kész mű kinyomtatva/bekötve stb. Az én szótáraim nem elég okosak hozzá, úgyhogy egyelőre maradjunk a mockup szónál.

Ebben a tutorialban bemutatom a 3D-sítés egyik lehetséges módját Photoshopban, méghozzá nem 3D eszközökkel. A technika nem új, mielőtt a 3D beköltözött volna a Photoshopba, viszonylag gyakran használtuk (jobb híján), aztán lassan majdnem hogy feledésbe merült. A mostani telefonkijelző mockupok mintájára készítek el a videóban én is egy hasonlót egy tetszőleges képből. Mivel magyar nyelvű hasonló videó még nem készült, ezért ez a hiánypótló tutorial remélem, többeknek hasznosnak bizonyul majd. Lássuk!

Photoshop tutorial - 3D Mockup készítése

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr905875378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása