BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Miért nem lesz több videotutorial?

2012. szeptember 14. 10:57 - BonFire

Hehe! Kicsit bulvárosabb a cím, de talán így többen olvassák majd, mert fontosnak tartom. Tehát.

Sokaknak feltűnt már, hogy bár sok dologgal foglalkozom, így készültek videók Camtasia Studióról, Adobe Audition-ről, Cakewalk Sonarról, ezeknek hirtelen végük szakadt, mintha csak elvágták volna, és kérdik, hogy miért nincs több, illetve ha lesz, mikor lesz?

A helyzet az, hogy 3-4-5 videóból, hála a YouTube letöltésszámlálójának, valamint a cikkek és a blogstatisztikának, pontosan tisztában vagyok vele, hogy körülbelül hány embert érdekel a téma, amit időnként útjára indítok. Ezer-egynéhány letöltés pedig nem inspirál eléggé, hogy jobban szétboncolgassam a programokat, hiszen az indító „seggberúgás” után, amit pár videóban meg lehet kapni, már önállóan is birtokunkba vehetjük a programokat, és fejlődhetünk saját kútfőből is. Tehát indításnak igenis elég az a pár videó, ami különben sem egy kétperces munka, ha normálisan kívánom prezentálni.

Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy esküt tettem volna arra, hogy soha a büdös életben nem csinálok többet ezekről a programokról videót, csak azt, hogy egyelőre nincsenek tervbe véve, azonban a ködös jövő hozhat bármit. Ha úgy szottyan kedvem, bármikor visszanyúlhatok bármelyikhez, és egy-egy érdekesnek vagy hasznosnak tűnő funkciót bemutathatok. Csak ehhez olyan hangulat is kell.

Tehát türelem, és várakozzatok, és kielégíttettek!

Szólj hozzá!
Címkék: videotutorial

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr604776655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása