BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

HDR képek feldolgozása Photoshopban - videó tutorial

2012. április 05. 16:20 - BonFire

Eddig még nem foglalkoztam sosem ezzel a kérdéssel, lévén nem vagyok fotós, és ebből fakadóan nem tudok olyan nyersanyaghoz (képsorozat) hozzájutni, amivel szórakozhatnék. De most valaki kérdezte az ITCafé fórumán, hogy nincs-e valami külső plugin Photoshophoz, ami segítene neki a HDR képeket feldolgozni, én meg emlékeztem halványan rá, hogy ehhez nem kell plugin, mert a Photoshop ezt tudja alapból. Akár a Bridge-ből közvetlenül is ki lehet adni a parancsot, vagy megnyitni a képeket a programban. A többit elintézi a beépített automata HDR Pro Photoshop plugin. A videóban pedig bemutatom, hogyan működik.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr324365775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

total90 2012.04.16. 04:41:01

A f dolog, az a rekeszérték akar lenni. Egyébként ha kell HDR anyag, akkor sikíts.
Egyébként a PS HDR részlege nem valami jó. Vannak kis, külső programok, amik sokkal alkalmasabbak erre. A videó ennek ellenére jó és hasznos lehet azoknak akik PS-ban akarnak HDR-ezni.
süti beállítások módosítása