BonFire blogja

Minden, mi kreatív…

Adobe Audition – Zajszűrés

2010. augusztus 16. 17:01 - BonFire

Ebben a videóban az Adobe Audition zajszűrési funkcióit mutatom be. Természetesen mindent csak szőrmentén a YouTube 15 perces időlimitje miatt. Végre – hála a normális mikrofonnak immár a magyarázó szöveg is élvezhető minőségű, és ez így lesz a jövőben is (várhatóan....)

Roppant érdekes dolog egyébként, hogy hogy lehet megoldan a számítógépen, hogy egyszerre két hangot rögzítsünk. Ehhez általában egy keverőpult és egy felvevőegység szükségeltetik. Törtem is eleget a fejem, hogy ezek híján hogyan oldjam meg, aztán addig húzgáltam a drótokat, míg sikerült az optimális megodtást megtalálnom. Egy USB I/O-s külső hangkártya és egy laptop segítségével ez megoldható. Ha valakit behatóbban érdekelne, összelöktem egy vázlatot a dolgok mikéntjéről. A nagyobb képhez jobb gombbal katt a képre és "Kép megjelenítése..."

 

 

A továbbiakban itt lehet kérdezni, ha esetleg kérdés merülne fel. Amennyire tőlem telik, igyekszem mindenre kimerítően válaszolni. És most következzen a videó:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bonfire.blog.hu/api/trackback/id/tr822225907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása